„Sisif din Priponeşti” a fost prins de poliţişti opintindu-se cu cada de baie în spate. Problema e că nu-i aparţinea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ca să nu tenteze hoţii de "fier vechi", cada este bine să rămână în baie

O femeie din comuna gălăţeană a reclamat la secţia de poliţie rurală faptul că i-a dispărut respectivul obiect din fontă. Poliţiştii au pus mâna pe hoţ care s-a ales cu dosar penal

Adept fanatic al reciclării, Iulian D., un tânăr din comuna Priponeşti, s-a gândit că, la cei 81 de ani ai săi, Cornelia D. nu mai are nevoie de cadă în baie şi poate foarte bine să facă duş pentru ca din fonta vasului de dimensiuni apreciabile să fie confecţionate alte obiecte folositoare.

Aşadar, convins de justeţea aprecierii sale, Iulian a intrat în curtea femeii şi a furat cada cu gând s-o predea la un centru de colectare a materialelor refolosibile.

Judecâd după faptul că, în urma anchetei poliţieneşti, doar lui i s-a întocmit dosar penal, bărbatul în vârstă de 24 de ani ori este un al doilea Hercules, ori s-a chinuit teribil să care obiectul greu de câteva zeci de kilograme riscând, nu numai puşcăria, ci şi o hernie de disc.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală au fost sesizaţi de către Cornelia D, din localitatea Priponeşti, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei sale şi au sustras o cadă de baie din fontă. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat suspectul de comiterea faptei ca fiind Iulian D. Tânărul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat", ne-a informat comisar Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.