Doi pietoni au fost spulberaţi de o maşină pe trotuar. Una dintre victime a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 30 de ani a pierdut controlul maşinii pe care o conducea, în condiţiile în care nu a ţinut cont de faptul că şoseaua era umedă şi circula în curbă, şi a pătruns pe sensul opus de mers, urcând cu maşina pe trotuar, unde a lovit în plin doi bărbaţi.

Pe 8 iunie, un tânăr de 30 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei din Galaţi şi ajungând la intersecţia cu Drumul de Centură, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed şi sector  în curbă, moment în care a  pierdut controlul direcţiei de deplasare  şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a surprins şi accidentat doi  bărbaţi care se aflau pe  trotuar.

”Cei doi pietoni au fost transportaţi la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale, însă unul dintre ei, un bărbat de 55 ani, a decedat”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis acum un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.