VIDEO Focşaniul, capitala handbalului masculin în acest weekend. Câştigătoarea Cupei României va juca în competiţiile europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducătorii cluburilor, prezenţi la Focşani

La Sala Polivalentă din Focşani va avea loc Final Four, respectiv semifinalele Cupei României, calificată la competiţie fiind şi echipa gazdă.

Municipiul Focşani este, la acest sfârşit de săptămână, capitala handbalului românesc. La Sala Polivalentă din Focşani va avea loc, în zilele de 9 şi 10 martie, Final Four-ul Cupei României la handbal masculin, eveniment organizat în premieră de municipiul nostru. T

ot în premieră, în semifinalele competiţiei s-a calificat şi echipa gazdă, CSM Focşani 2007, care va da piept, în primul meci, cu Politehnica Timişoara, în vreme ce în cealaltă semifinală se vor întâlni eternele rivale Steaua şi Dinamo. Astăzi, în foaierul Teatrului Municipal din Focşani, a avut loc o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi oficialii Federaţiei Române de Handbal şi ai Primăriei Focşani, dar şi conducătorii celor patru cluburi calificate.

"Sunt foarte mândru că s-a reuşit organizarea turneului final Final Four al Cupei Românei la handbal aici, la Focşani. Cele patru echipe care sunt aici prezente sunt echipele care şi-au meritat locul. Câştigarea Cupei României Fan Cuorier dă dreptul de participare într-o cupă europeană", a spus Sorin Toacsen, din partea FRH.

Primarul Cristi Misăilă a felicitat echipa gazdă pentru această performanţă şi a îndemnat echipele şi suporterii la sportivitate.

"Am speranţa că toate echipele participante vor da dovadă de fair-play deosebit şi suporterii vor face o atmosferă la fel de frumoasă cum o fac suporterii noştri focşăneni la toate meciurile pe care echipa noastră le susţine în Sala Sporturilor, care din nefericire are un număr mic de locuri pentru câţi doritori sunt", a spus Cristi Misăilă, primarul municipiului. Pentru suporterii care nu au reuşit să îşi procure bilete se va monta în Piaţa Unirii un ecran mare, chiar dacă meciurile vor fi transmise în direct la Televiziunea Română.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura în sistem integrat, măsurile specifice de protecţie a participanţilor pe durata partidelor de handbal în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Vrancea şi Poliţia Locală a municipiului Focşani.

Vă reamintim programul meciurilor:

Sâmbătă, 9 martie

Ora 15:00: SCM PolitehnicaTimişoara - CSM 2007 Focşani

Ora 17:30: CSA Steaua Bucureşti - CS Dinamo Bucureşti