Mangalia, fără pile la Garda Financiară. Noul comisar-şef: „Chiar dacă acolo este primar precedesorul meu, firmele nu vor fi scutite de controale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mangalia, oraş cu primar de la Garda Financiară

Noul şef al Gărzii Financiare Constanţa, Ciprian Fronea, promite controale şi în municipiul Mangalia, oraş unde primar a devenit precedesorul său Cristian Radu.

„Faptul că el este primar acolo nu înseamnă că firmele din Mangalia vor fi scutite de acţiunile noastre. Aplicăm legea la fel peste tot“, a declarat noul comisar-şef.


Ciprian Fronea, noul comisar-şef al Gărzii Financiare Constanţa  Foto: ZIUA Constanţa

Fronea a menţionat de asemenea că nu este atras de intrarea în politică, cel puţin în acest moment, când are o aşa provocare profesională.

Fostul şef al Gărzii Financiare Constanţa, Cristian Radu, a renunţat la cariera de comisar pentru a intra în cursa pentru Primăria Mangalia. El a candidat la alegerile locale din 10 iunie din postura de independent, având însă sprijinul PNL.


Cristian Radu - din şef al Gărzii Financiare a ajuns primar al Mangaliei

Ca urmare a unor nereguli constatate în procesul electoral, scrutinul de la Mangalia s-a reluat la 24 iunie, când Cristian Radu, care se clasase anterior pe locul al doilea după fostul primar Zanfir Iorguş, a câştigat fotoliul de primar al Mangaliei.