FOTO  Cum le-a stricat un şofer ziua unor copii cu dizabilităţi. „Cel mai trist e că era ultima şedinţă de terapie înainte de vacanţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer şi-a lăsat maşina chiar în faţa intrării Grădiniţei Malteze din Cluj-Napoca, unde mai mulţi copii cu dizabilităţi ar fi trebuit să ajungă pentru o şedinţă de terapie.

Potrivit ziuadecluj.ro, miercuri, 11 iulie, trebuia să aibă loc ultima şedinţă de terapie gratuită pentru copii, înainte de vacanţă, cu cei de la Dog Assist.

George Mosoia, preşedintele Asociaţei Dog Assist - Terapie Asistată de Animale, a postat un mesaj pe Facebook, criticându-l pe şoferul neglijent.

„Din nefericire, astăzi, nu reuşim să ajungem la şedinţele de terapie de la Grădiniţa Malteză. Am aşteptat mai bine de 2 ore să ni se elibereze poarta. Cel mai trist este că era ultima şedinţă înainte de vacanţă. Nici nu discutăm despre faptul că este trotuarul blocat. Îl las pe cel care a blocat să se gândească dacă a deranjat sau nu, pentru că la întâlnirea noastră nu era sigur”, a scris Mosoia pe Facebook. Acesta i-a lăsat un bilet şoferului în care i-a atras atenţia asupra gestului său.

Mai multe pentru tine:
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort