Transport ilegal de haine şi papuci, confiscat. Marfa urma să ajungă la piaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfa a fost confiscată de poliţişti FOTO IPJ Călăraşi

Îmbrăcăminte şi încălţăminte, transportate ilegal, au fost confiscate, la un control de rutină, de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, împreună cu agenţi de la Biroul Rutier.


Marfa în valoare de 3.000 de lei a fost descoperită într-o autoutilitară condusă de Petre A., de 36 de ani, din Călăraşi. Bărbatul transporta mai multe articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, pentru trei persoane care se aflau în autoturism, în calitate de pasageri.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că marfa transportată nu avea documente de provenienţă. Poliţiştii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale conform Legii 12/1990/R privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, în valoare de 25.000 lei, iar articolele de îmbărăcăminte şi încălţăminte au fost confiscate. Totodată, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că şoferul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, fapt pentru care i-au întocmit dosar penal.
 

Vă recomandăm şi:

Haine de "firmă", fără acte, confiscate. Marfa era vândută la colţ de stradă

Haine fără acte, ridicate de poliţişti. Marfa urma să fie vândută la piaţă

Confiscări. Ce au găsit poliţiştii acasă la traficanţi: sume mari de bani, ţigări de contrabandă şi maşini de lux

Mascaţii, pe urmele contrabandiştilor din Crivăţ şi Frumuşani.  Percheziţii la suspecţi de evaziune cu ţigări