Trei băcăuani, medaliaţi cu aur la Campionatele Naţionale de lupte greco-romane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Finala Campionatului Naţional de juniori II (U17), care a avut loc la Iaşi în weekend, sportivii de la SCM Bacău au ocupat prima poziţie în clasamentul pe cluburi şi trei titluri de campioni naţionali.

La aceste rezultate şi-au adus contribuţia şi doi sportivi cu dublă legitimare de la AS Lupte Bacău - preşedinte Marius Botez, club care a obţinut 13 medalii anul trecut, o adevarată pepinieră locală şi naţională pentru acest sport.

Rezultate:

  • Benone Lupu (cat.39 kg) AS Lupte - SCM Bacău - medalie de aur
  • Sergiu Ilieş (cat.42 kg) AS Lupte - SCM Bacău - medalie de bronz
  • Claudiu Pal (cat.54 kg) SCM Bacău - medalie de aur
  • Irinel Botez (cat.58 kg) SCM Bacău - medalie de aur

Antrenori : Ion Şarban, Cătălin Matache, Sorin Taşcă.

Sportivii de la SCM Bacău vor participa peste două săptămâni la Internaţionalele României de Juniori de la Bucureşti, unde vor evolua şi Alexandru Botez – medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de juniori din 2013 şi Răzvan Bitere – loc V la Campionatele Europene de juniori II din 2013.

Mă bucur că am reuşit, împreună cu colegii Ion Şarban şi Sorin Taşcă, să facem o echipă performantă. Am obţinut rezultate bune pentru luptele băcăuane şi, în continuare, vrem să dezvoltăm şi să promovăm acest sport minunat, cu tradiţie în oraşul nostru, a declarat Marius Botez - preşedinte la AS Lupte Bacău.

Alte articole:

 VIDEO Un tânăr sportiv din Vaslui, vicecampion naţional la lupte, bătut crunt de antrenor în sala de pregătire

Primele medalii la Campionatele Naţionale pentru Asociaţia"Lupte Bacău"