Tatăl vitreg al fetiţei omorâte la Arad a recunoscut crima. A dat-o cu capul de pereţi pentru că voia să se joace cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatăl vitreg al fetei ar fi recunoscut, în final că este autorul crimei FOTO Poliţia Română

Tânărul de 23 de ani reţinut în cazul fetei omorâte la Arad a recunoscut crima. Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că în timp ce concubina sa, mama fetei, era în spital pentru a naşte, a dat-o cu capul de pereţi pe fată, deranjat că aceasta voia să se joace cu el.

Florin Beniamin Crişan (23 de ani) a fost reţinut în noaptea de luni spre marţi şi dus la audieri. În prima fază, el le-a declarat anchetatorilor că, în timp ce concubina sa era la spital, unde a născut, fetiţa s-a lovit la cap şi a murit, iar pentru că s-a speriat a încercat să scape de cadavru. „Iniţial, cu ocazia audierii, inculpatul nu a recunoscut săvârşirea faptelor. A declarat doar că, la un moment dat, în cursul zilei de sâmbătă, a auzit un zgomot în baie, observând că victima era căzută pe gresie, în exteriorul vanei. Apropiindu-se de copil, a constatat că fetiţa nu are puls, aşa încât s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

A recunoscut omorul

În timpul anchetei, Florin Beniamin Crişan a recunoscut, însă, crima. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, procurorul Ruxandra Tarcea, a declarat că bărbatul de 23 de ani, concubinul mamei fetiţei, a recunoscut şi incendierea cadavrului. El le-a spus procurorilor că a folosit două sticluţe de acetonă pentru a incendia cadavrul micuţei. „Bărbatul a recunoscut că a incendiat trupul fetei folosind două sticluţe de acetonă pe care le-a găsit prin casă. Nu a tranşat cadavrul înainte de incendiere. A vrut doar să îşi ascundă urmele. Băiatul de trei ani care se afla cu bărbatul pe câmpul unde a fost dus cadavrul fetiţei nu a asistat la incendiere. Bărbatul a declarat că l-a lăsat pe copil la aproximativ 20 de metri de locul unde a fost incendiată fata”, a declarat Ruxandra Tarcea.

Deranjat că fetiţa voia să se joace cu el

Procurorul Ruxandra Tarcea a mai declarat că tânărul a omorât-o pe fetiţă fiind deranjat de faptul că micuţa îi cerea insistent să se joace cu ea. „A recunoscut în cadrul audierilor de marţi că s-a enervat, a fost deranjat de fetiţa concubinei sale care îl gâdila şi a vrut să se joace cu el. A dat-o cu capul de peretele din hol. A observat că nu mai are puls, aşa că a pus trupul acesteia într-un geamantan, a luat un taximetru şi a dus cadavrul pe un teren viran. Cu un alt taximetru s-a întors acasă”, a mai declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru agenţia de ştiri News.ro. Marţi după-masă, Florin Crişan a fost dus la apartamentul în care a avut loc crima, pentru reconstituire. Întrebat de jurnaliştii aflaţi la faţa locului dacă îi pare rău pentru ce a făcut, acesta a spus scurt: „Da”.

Declaraţie de dragoste, pe Facebook, după crimă

Potrivit anchetatorilor, mama fetiţei omorâte era la spital pentru a naşte în momentul în care s-a produs crima. Luni, când s-a întors acasă, concubinul i-a spus că fetiţa este „la vecini”. Un apropiat a recunoscut-o pe micuţă şi a alertat autorităţile care au descins în apartamentul în care a avut loc crima. Potrivit profilului de Facebook al lui Florin Crişan, duminică, 31 octombrie 2021, la mai puţin de 24 de ore după crimă, acesta a postat pe Facebook o declaraţie de dragoste pentru concubina sa, mama fetiţei omorâte. „Iubirea mea, să te întâlnesc pe tine... a fost şi este ce-a mai frumoasă întâmplare din viaţa mea . Te iubesc pentru ceea ce eşti lângă mine, îţi mulţumesc că Mă iubeşti şi ma respecţii, Să iubeşti înseamnă să trăieşti prin celălalt, să simţi nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubeşti înseamnă să te completezi prin celălalt.Te iubesc şi îţi mulţumesc că eşti cu mine jumătatea mea”, este ultimul mesaj postat de Crişan pe Facebook, înainte de a fi arestat.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Au fost găsiţi părinţii fetei omorâte şi arse la Arad. Tatăl vitreg a fost dus la audieri

Fetiţa ucisă şi arsă pe un câmp din Arad a fost identificată. Mama şi tatăl vitreg, audiaţi