Altar în locul unde şi-a îngropat fiica pe care ar fi ucis-o cu 15 ani în urmă. Ce amănunte terifiante ies la iveală

0
0
Cadavrul unei fetiţe a fost descoperit îngropat în grădina tatălui FOTO Şririle PRO TV
Cadavrul unei fetiţe a fost descoperit îngropat în grădina tatălui FOTO Şririle PRO TV

Un bărbat din Târgu Neamţ arestat pentru că şi-ar fi ucis, în urmă cu 15 ani, fosta soţie şi fiica în vârstă de cinci ani ridicase, pe locul unde era îngropată copila, un altar. Femeia cu care s-a recăsătorit ulterior şi care a divorţat între timp le-a spus anchetatorilor că bărbatul îi interzisese să meargă în acel loc

Detalii şocante ies la iveală în cazul lui Antonio Arhip, de 51 de ani, din Târgu Neamţ, arestat pe 20 octombrie 2021, în urma acuzaţiei că şi-ar fi  ucis fiica de 5 ani şi fosta soţie. Totul a ieşit la iveală la un deceniu şi jumătate de la dispariţia fostei neveste Magdalena Ursu, în vârstă de 26 de ani, din Buhuşi, judeţul Bacău, şi a fiicei celor doi, Andreea. 

Pe 19 octombrie 2021, în urma unei sesizări, anchetatorii au descins acasă la acuzat, descoperind cadavrul copilei, îngropat la o adâncime de numai jumătate de metru. Oamenii legii presupun că individul şi-ar fi ucis şi fosta soţie, cel mai probabil cadavrul fiind îngropat tot prin preajma casei, în curte sau în grădină, motiv pentru care se fac în continuare cercetări. 

În 2017, Arhip s-a recăsătorit, dar şi noua soţie a divorţat, în luna august a acestui an. Apoi, ea le-a spus anchetatorilor că bărbatul avea un comportament ciudat şi că i s-a interzis să meargă într-un anume loc din grădină. Acolo fusese improvizat un fel de altar, unde bărbatul aprindea lumânări şi candele. Urmează ca testele ADN să stabilească dacă este vorba despre fetiţa acuzatului.

„La 19.10.2021, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ s-a înregistrat dosar penal ca urmare a unei sesizări vizând dispariţia în anul 2006 a două victime, mama şi fiica minoră, existând posibilitatea ca persoanele dispărute să fi fost la acel moment victimele unei infracţiuni de omor. Ca urmare a cercetărilor, a fost efectuată o percheziţie domiciliară, ocazie cu care au fost identificate rămăşiţele unui cadavru uman, posibil al unei persoane minore, ce erau îngropate în curtea casei“, se arată într-un comunicat al Parchetului Neamţ. 

Custodia copilului, posibil motiv de crimă 

Despre cele două victime, se spune că au dispărut pe 8 decembrie 2006. Femeia era despărţită de soţ, care domicilia în Târgu Neamţ, obţinând custodia copilei pe care cei doi o aveau, mama întorcându-se la părinţii săi, în Buhuşi. În ziua fatidică, cele două au ieşit în oraş cu tatăl copilei, pentru a-i cumpăra celei mici nişte hănuţe. Cel mai probabil, gândul de a suprima viaţa victimelor a prins contur în mintea bărbatului cu o zi înainte. Pe 7 decembrie 2006, Magdalena Ursu, însoţită de un executor judecătoresc, s-a deplasat la domiciliul fostului soţ, ocazie cu care Antonio Arhip i-a încredinţat fetiţa. Fusese pusă în executare o sentinţă civilă din 26 noiembrie 2006, prin care custodia copilului îi era acordată mamei. În aceeaşi zi, pe 7 decembrie 2006, femeia şi-a luat copilul şi s-a întors la casa părintească, la Buhuşi. 

Pe 8 decembrie, tatăl a venit la uşa lor şi nu se ştie cum a reuşit să le convingă să meargă la cumpărături. Au plecat spre moarte, pentru că de atunci nu au mai fost văzute. Tatăl a fost audiat, dar în mod constant a susţinut că a fost în oraş, cu ambele, însă în aceeaşi zi s-au despărţit, mama şi fiica plecând spre domiciliul bunicului matern, iar el s-a întors acasă, la Târgu Neamţ. 

Timp de 15 ani au fost făcute cercetări, au fost audiaţi martori, au fost prelevate şi analizate diferite probe, însă toate acestea nu au dus la niciun rezultat. Mama şi fiica au fost văzute pentru ultima dată de către bunicul matern, Mihai Ursu. Nu se ştie ce l-a determinat pe acesta să anunţe dispariţia celor două abia pe 7 martie 2008, când a reclamat că nu mai ştia nimic despre fiică şi nepoată. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Poliţistul care-şi folosea funcţia în scop sexual, nouă sentinţă. Era sfătuit să nu se „atingă“ de femeile măritate

Caz neverosimil! Vânător sfâşiat de urs, deşi a tras cu arma în sălbăticiune

Mai multe - Piatra Neamţ

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite