Victima carambolului de pe DN2, la Ciocârlia, era luptător SAS în Poliția Capitalei

0
Publicat:

Victima accidentului care a blocat vineri dimineață DN2, în localitatea Ciocârlia, este un bărbat în varsta de 42 ani, luptător al Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei. 

FOTO Sindicatul Politistilor-Sidepol/Facebook

„Din cercetările efectuate de polițiștii rutieri, s-a stabilit că accidentul a fost provocat de un alt conducător auto, ce conducea un ansamblul de vehicule și care s-a angajat într-o depășire. Iordache George, a fost un om de caracter, un profesionist desăvârșit, un coleg de bază ce nu poate fi înlocuit cu ușurință iar neatenția unuia, l-a răpit prematur, familiei și colegilor”, arată Sindicatul Politistilor-Sidepol într-o postare pe o rețea de socializare. 

Reamintim că pe DN2 Bucureşti - Buzău, între localităţile Urziceni şi Cotorca, traficul a fost  restricționat din cauza unui accident care a avut loc vineri dimineață.

”Pe DN 2 Bucureşti-Buzău, între Urziceni şi Cotorca, judeţul Ialomiţa, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autocamioane şi un autoturism”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Circulaţia rutieră este blocată, valorile de trafic fiind în creştere.

În urma impactului, a fost rănit şoferul autoturismului, care a fost găsit inconştient de salvatori. Cu toate eforturile depuse, victima nu a mai putut fi salvată, decedând la scurt timp de la impactul violent.

Mașina în care a decedat polițistul Sursă foto:CNAIR

Patru echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit la accidentul rutier, în care au fost implicate două camioane și un autoturism, în localitatea Ciocârlia.