Victima carambolului de pe DN2, la Ciocârlia, era luptător SAS în Poliția Capitalei

0
Publicat:

Victima accidentului care a blocat vineri dimineață DN2, în localitatea Ciocârlia, este un bărbat în varsta de 42 ani, luptător al Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei. 

FOTO  Sindicatul Politistilor-Sidepol/Facebook
FOTO Sindicatul Politistilor-Sidepol/Facebook

„Din cercetările efectuate de polițiștii rutieri, s-a stabilit că accidentul a fost provocat de un alt conducător auto, ce conducea un ansamblul de vehicule și care s-a angajat într-o depășire. Iordache George, a fost un om de caracter, un profesionist desăvârșit, un coleg de bază ce nu poate fi înlocuit cu ușurință iar neatenția unuia, l-a răpit prematur, familiei și colegilor”, arată Sindicatul Politistilor-Sidepol într-o postare pe o rețea de socializare. 

image

Reamintim că pe DN2 Bucureşti - Buzău, între localităţile Urziceni şi Cotorca, traficul a fost  restricționat din cauza unui accident care a avut loc vineri dimineață.

”Pe DN 2 Bucureşti-Buzău, între Urziceni şi Cotorca, judeţul Ialomiţa, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autocamioane şi un autoturism”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Circulaţia rutieră este blocată, valorile de trafic fiind în creştere.

În urma impactului, a fost rănit şoferul autoturismului, care a fost găsit inconştient de salvatori. Cu toate eforturile depuse, victima nu a mai putut fi salvată, decedând la scurt timp de la impactul violent.

Mașina în care a decedat polițistul Sursă foto:CNAIR
Mașina în care a decedat polițistul Sursă foto:CNAIR

Patru echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit la accidentul rutier, în care au fost implicate două camioane și un autoturism, în localitatea Ciocârlia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite