O nouă explozie misterioasă la o bază militară din Rusia: Cel puţin un militar a murit şi alte şapte persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva foto

Cel puţin o persoană, un militar, a murit şi alte şapte au fost rănite în urma unei explozii cu praf de puşcă la o bază militară din localitatea Teisin, din regiunea Habarovsk, potrivit unei surse din cadrul serviciului local de urgenţă, relatează agenţia de ştiri rusă TASS.

”În acel loc se află o bază militară, ceva a explodat. O persoană a murit, altele au fost rănite. Au fost duse la spital”, a relatat sursa citată.

O altă sursă TASS din cadrul serviciilor de urgenţă a precizat că la baza militară a avut loc o explozie de praf de puşcă.

”Potrivit datelor preliminare, gestionarea neglijentă a obiectelor explozive ar putea să fi cauzat explozia de praf de puşcă. Versiunea exactă va fi stabilită pe parcursul anchetei", a declarat sursa.

Ea a mai precizat că incendiul provocat de explozie a fost stins.

”Departamentul de pompieri al bazei militare şi o echipă regională a pompierilor au reuşit să stingă focul. În acest moment, nu arde nimic acolo”, a mai menţionat sursa.

Localitatea Teisin este situată la 82 de kilometri sud-est de Komsomolsk pe Amur. În acel loc există o gară cu acelaşi nume şi o unitate militară.

Vă recomandăm şi: 

Aderarea Finlandei la NATO este „cu siguranţă” o ameninţare pentru Rusia, anunţă Kremlinul

Planurile Kremlinului privind ofensiva din Ucraina, date de gol de documente lăsate în urmă de soldaţii ruşi care au părăsit în grabă oraşele ocupate