A murit „oligarhul Scarface”, care le-a vândut lui Harry și Meghan casa din California VIDEO

0
Publicat:

Magnatul rus care le-a vândut prințului Harry și actriței Meghan Markle casa de vis din Montecito, California, a murit, relatează Mirror.

Grișin a fost acuzat la un moment dat că a amenințat femei. Foto Profimedia

Serghei Grișin, cunoscut sub numele de „Oligarhul Scarface", a murit la vârsta de 56 de ani într-un spital din Moscova, din pricina unei afecțiuni grave, se arată în rapoarte. 

Acesta ar fi murit din pricina unor „probleme circulatorii la nivelul creierului, care ar fi dus la septicemie.  

Grișin le-a vândut prințului Harry și lui Meghan Markle casa din Montecito, California, pentru suma uriașă de 14,7 milioane de dolari.  

Locuința din California a prințului Harry FOTO Google Maps

Oligarhul rus, care a fost acuzat la un moment dat că a amenințat femei, a murit în Rusia, deși i-a solicitat președintelui de la acea vreme, Donlad Trump, să îi acorde pașaport american, spunându-i că își dorește să fie „în siguranță”

Sunt oarecum sub atenția lumii criminale din Rusia... și în vizorul oficialilor guvernamentali de top din Rusia”, susținea Grișin la acea vreme. 

Oligarhul rus a fost numit Scarface, fiindcă a avut un conac în care a fost filmat celebrul film din anul 1983 cu Al Pacino. 

Serghei Grișin a fost coproprietar al RosEvroBank și a fost făcut responsabil de prăbușirea sistemului bancar rusesc din ani 1990, după ce a săvârșit o fraudă în valoare de 60 de milioane de dolari. 

Grișin a numit-o „cea mai mare schemă de fraudă bancară din toate timpurile”.