Româncă, arestată în Spania, din cauza unei idile cu antrenorul personal. „Dacă ai fi fost cu mine, ți-aș fi dat luna de pe cer“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O poveste de dragoste neîmpărtășită a dus-o direct după gratii pe o româncă de 41 de ani, stabilită în Spania. Antrenorul său personal, de la un centru sportiv din Palma de Mallorca, o acuză de hărtuire și, se pare că femeia are un istoric similar cu alți bărbați.

O româncă din Spania a ajuns să își hărtuiască antrenorul FOTO Shutterstock

S-a îndrăgostit nebunește de antrenorul ei personal până la punctul de a fi arestată pentru hărțuire și amenințări. Este povestea unei românce, care potrivit Poliției Naționale, și-a hărțuit sistematic antrenorul personal, noteză publicația spaniolă, Ultima Hora.

I-a făcut fotografii fără acordul său, l-a sunat 24 de ore pe zi și, pentru că bărbatul este însurat, a ajuns până în punctul de a-i amenința partenera de viață.

Săptămâni la rând, antrenorul de fitness cunoscut la nivel local, a început să primească avansuri de la clienta sa. Bărbatul spune că a lăsat foarte clar de înțeles, încă de la bun început, că nu își dorește ca relația să avanseze mai departe de sfera personală.

Ea nu l-a ascultat și nu s-a lăsat descurajată după ce a fost respinsă vehement. Dimpotrivă, a început să îl pipăie în timpul antrenamentelor și chiar să îi facă fotografii pe ascuns. Mai mult decât atât, a postat respectivele poze la statusul ei de WhatsApp.

Antrenorul primea mesaje precum: „Dacă ai fi fost cu mine, ți-aș fi dat luna de pe cer”.

Soția antrenorului, devenită țintă a amenințărilor

În cele din urmă, soția antrenorului a devenit ținta hărțuitoarei, aceasta fiind nevoită să depună plângere la poliție. Pe 8 ianuarie, agenții Poliției Naționale au arestat-o pe româncă.

Potrivit autorităților, femeia nu este la prima abatere și nu are un cazier curat. Ea a mai fost arestată, în trecut, pentru incidente similare, în care au fost implicați bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 65 de ani.