Reţetă clasică de musaca
0Musaca
Urmează sfaturile noastre şi vei învăţa să prepari o musaca delicioasă, ca pe meleagurile însorite ale Greciei, de unde vine acest fel de mâncare.
Ingrediente
2 vinete mari
80 g unt
2 cepe mari
1 căţel usturoi
450 g carne tocată
400 g roşii
2 linguri bulion
sare
piper
1 linguriţă oregano
¼ linguriţă scorţişoară pisată
¼ linguriţă chimen pisat
Pentru sos
100 g unt
90 g făină
550 ml lapte
sare
piper
80 g brânză rasă
2 ouă
Pentru garnisit
150 g brânză rasă
80 g pesmet
Vezi și:
Specialitatea verii: dulceaţă de vişine. Cum să prepari cel mai rapid desert parfumat şi delicios, după reţeta bunicii
Ciorbă rădăuţeană de ciuperci pleurotus
Gogoşele cu brânză şi caise
Ciorbă de vară cu fasole şi roşii
Prăjitură cu blat de biscuiţi, cremă de brânză şi piersici
Ştrudel cu vişine şi scorţişoară
Tort de brânză cu vişine şi frişcă
Pui cu sos de ciuperci şi rom
Mod de preparare
Tai vinetele felii de 1/2 cm grosime şi le căleşti pe ambele părţi în ulei încins. Le scoţi şi...citeşte continuarea pe clickpoftabuna.ro