Monica Bîrlădeanu, despre întoarcerea în România și regulile de aur la 40 de ani. „Focusul principal nu e slăbitul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 13 ani petrecuți în Statele Unite, Monica Bîrlădeanu a decis să se întoarcă în România, încărcată cu un bagaj plin de experiențe și învățăminte. După ce a schimbat 7 case în doar 13 ani, actrița a simțit nevoia de stabilitate. Vedeta a mărturisit și cum se menține într-o formă fizică de invidiat. 

Monica Bîrlădeanu FOTO Arhivă

Acasă este locul în care locuiesc acum”, mărturisește ea, recunoscând provocările pe care mutările frecvente le-au adus în viața sa. De la Iași la Statele Unite și înapoi, fiecare mutare a reprezentat un nou început, dar și un proces de adaptare.

Acasă este locul în care locuiesc acum. Dar, într-adevăr, Doamne, am schimbat cred că în State 7 case în 13 ani. Mult, îți dai seama. Este foarte mult. În 13 ani te muți aproape la fiecare doi ani. La Iași iar ne-am mutat de câteva ori. Cred că m-am mutat foarte mult la viața mea. Mutatul chiar este considerat al doilea cel mai stresant lucru, după moartea cuiva. E greu să te acomodezi cu un spațiu nou, inclusiv cu un cartier nou. Adică ai senzația așa de dezrădăcinare când te muți”, a dezvăluit Monica Bîrlădeanu, potrivit ego.ro.

Cum se menține în formă

În vârstă de 45 de ani, Monica Bîrlădeanu nu doar că s-a adaptat schimbărilor, ci strălucește într-o formă fizică de invidiat. Ea împărtășește câteva dintre regulile de aur pe care le-a adoptat de la vârsta de 40 de ani, demonstrând un angajament profund față de sănătatea și echilibrul său interior.

Printre acestea, renunțarea la consumul de dulciuri a fost un pas esențial. „De la 40 de ani încoace am făcut câteva «commitment-uri»”, explică ea, subliniind importanța dedicării față de sine și față de un stil de viață sănătos.

Mai mult decât atât, Monica Bîrlădeanu își menține disciplina și dedicarea față de sport, inclusiv diminețile la pilates, indiferent de starea sa de spirit. 

Focusul principal nu e slăbitul, iar modelatul se întâmplă oricum dacă te ții de treabă”, subliniază ea, evidențiind importanța mișcării și a vitalității pentru o viață echilibrată și plină de energie.

Monica Bîrlădeanu ne provoacă să ne întrebăm: „Aveți vreun lucru de care vă țineți orice-ar fi? De la care nu faceți nicio derogare?”

Pentru ea, aceste reguli reprezintă pilonii pe care își construiește viața, îmbinând armonios cariera, sănătatea și bunăstarea personală într-un echilibru perfect.