Actorul Marius Manole a ajuns la spital, după un grav accident pe scenă. „M-au cusut și acum sunt în regulă cât de cât”

0
Publicat:

Actorul și activistul Marius Manole a suferit un accident, chiar pe scena Teatrului Național. El a ajuns, de urgență, la spital. Cu toate acestea, și-a anunțat spectatorii că spectacolele sale vor continua, în perioada următoare.

Marius Manole a suferit un accident în timpul spectacolului FOTO Inquam/ Octav Ganea

Actorul și activistul Marius Manole a suferit un accident pe scena Teatrului Național și s-a prezentat, de urgență, la Spitalul Universitar. Potrivit informațiilor furnizate de el, pe pagina oficială de Facebook, artistul s-a împiedicat și a căzut în timpul spectacolului „Repetiție pentru o lume mai bună”, desfășurat seara trecută.

Cu toate că îi sângera piciorul, Marius Manole a dat dovadă de dedicare și profesionalism și a dus spectacolul la bun sfârșit, iar abia după aceea a căutat asistența medicală necesară. Actorul a postat o fotografie de la spital, cu piciorul rănit.

Spectacolul continuă

Pe rețeaua de socializare, Marius Manole a transmis următoarele: „Dragii mei, în seara asta în timpul spectacolului 'Repetiție pentru o lume mai bună' a avut loc un accident nedorit. Spectacolul a fost dus la bun sfârșit. Am fost la Spitalul Universitar unde foarte repede m-au cusut și acum sunt în regulă cât de cât :))). Nu voi suspenda niciun spectacol, doar că va trebui să adaptez toate mișcările din toate spectacolele. Rog să aveți înțelegere pentru următoarele 15 zile.”

Desi accidentul l-a determinat să facă ajustări la mișcările sale scenice, Marius Manole și-a asigurat fanii că nu va suspenda niciun spectacol în perioada următoare. El și-a exprimat recunoștința față de colegii săi și a subliniat importanța echipei în aceste momente delicate. Fanii și colegii de breaslă au reacționat rapid la postarea sa, oferindu-i încurajări și urări de însănătoșire grabnică.

Marius Manole, apreciat atât pentru talentul său artistic, cât și pentru implicarea sa în cauze sociale, se află, în continuare, sub supraveghere medicală.