Denise Rifai este înlocuitoarea lui Rareş Bogdan la Realitatea TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatoarea Denise Rifai va prelua tronsonul orar lăsat liber de Rareş Bogdan, care a intrat în politică, fiind principalul candidat al PNL la alegerile europarlamentare. Emisiunea însă nu se va mai numi „Jocuri de putere“.

Într-o declaraţie pentru HotNews, patronul Realitatea TV, Cozmin Guşă, a anunţat că Denise Rifai va umple golul lăsat de Rareş Bogdan în grila postului de ştiri. Astfel, începând de luni, în intervalul 21.00-24.00, Denise Rifai va face o nouă emisiune, intitulată „Legile Puterii“. 

Guşă a motivat decizia prin faptul că realizatoarea a scos audienţe remarcabile în ultimele luni: „S-a impus evident în faţa publicului, se bătea cu emisiunile de ştiri. (...) A contat faptul că e un moderator care exprimă spiritul Realităţii, e antibaroni, apără libertatea de exprimare“.

Până acum, Denise Rifai realiza „Talknews“, în intervalul 19.00-21.00.

Mutarea vine după ce Rareş Bogdan a devenit oficial principalul candidat al PNL la alegerile europarlamentare, ceea ce a înseamnat automat încheierea colaborării de şapte ani cu Realitatea TV, întrucât cele două funcţii (politician şi realizator TV) sunt incompatibile potrivit Codului audiovizual