Samsung Galaxy S4 pierde titlul de cel mai bun telefon din lume în faţa unui telefon din China cu procesor Intel

Samsung Galaxy S4 pierde titlul de cel mai bun telefon din lume în faţa unui telefon din China cu procesor Intel

Samsung Galaxy S4 va ajunge pe piaţă la finalul lunii aprilie. FOTO Captură/Samsung.com

Samsung Galaxy S4 nici n-a ajuns încă pe piaţă, dar se prea poate să fi fost deja depăşit, să nu mai fie cel mai bun telefon din lume. Rivalul este din China şi a fost prezentat la începutul anului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Samsung Galaxy S4 este cel mai bun telefon de până acum, în ambele sale versiuni. Totuşi, lucrurile s-ar putea schimba. Un prim test de becnkmarking efectuat pe Lenovo K900 arată că acesta a depăşit telefonul emblemă al Samsung, scrie GSMArena. Mai rămâne doar ca acest prim test să fie confirmat prin altele.

Cum s-a întâmplat asta? Un răspuns poate fi procesorul Intel din Lenovo K900. Este un dual-core cu patru thread-uri care funcţionează pe arhitectura x86, şi nu ARM pe care o utilizează Samsung Galaxy S4. Lenovo K900 are un procesor Intel Atom Clover Trail+ şi telefonul a fost prezentat la CES 2013. Fiecare nucleu al procesorului este tactat la 2GHz, în timp ce cea mai slabă versiune de Galaxy S4 ajunge la frecvenţa de 1,9GHz.

Lenovo K900 mai are o memorie RAM de 2GB (la fel de multă ca Samsung Galaxy S4), o cameră Sony Exmor de 13 megapixeli, cu una de 2 MP frontală. În plus, ecranul este de 5,5 inci la o rezoluţie full HD, cu o densitate a pixelilor de 400 ppi.

Mai multe informaţii pe aceeaşi temă:

Confirmare: varianta mai slabă a lui Samsung Galaxy S4 este mai rapidă decât oricare alt smartphone

Samsung Galaxy S4 cu opt nuclee s-a remarcat în primele teste de performanţă

Samsung Galaxy S4 va avea un rival pe măsură: LG Optimus G2 impresionează în primul test neoficial de performanţă

citeste totul despre: