Articol publicitar

Anul acesta Roland Garros se vede pe Eurosport Player, cu un abonament de mobil sau Internet TV de la Telekom

Anul acesta Roland Garros se vede pe Eurosport Player, cu un abonament de mobil sau Internet TV de la Telekom

French Open este o poveste despre titanii sportului alb şi despre martorii acestora. Cunoscut sub numele Roland Garros, acest turneu este un fel de Olimp al tenisului mondial. Acolo se întâlnesc cei care au puterea de a cuceri „culmile” terenului de zgură. Iar cei care îi însoţesc prin susţinerea lor participă cu toată emoţia lor.

 Openul francez are eroii săi. Rafael Nadal, de pildă, este tenismanul care, până în prezent, a câştigat de cele mai multe ori titlul de la Roland Garros - de nouă ori, dintre care ultimele cinci titluri, din perioada 2010 – 2014, au fost victorii consecutive. 

Chris Evert este jucătoarea care a câştigat de cele mai multe ori turneul feminin al French Open-ului: nu mai puţin de 7 titluri. Împreună cu Martina Navratilova a câştigat de şapte ori turneul de dublu feminin. Cel mai tânăr câştigător al turneului masculin este Mihael Chang, care la doar 17 ani şi trei luni, în 1989, a scris istorie. Cronicarii acestor lupte spun că a fost unul dintre cei mai buni jucători defensivi, fiind cel care a introdus în tehnica tenisului reverul sărit cu două mâini. De asemenea, cea mai tânără câştigătoare a turneului feminin este Monica Seles, care în 1990 a câştigat Roland Garros-ul la doar 16 ani şi 6 luni. 

Turneul de la Roland Garros aduce la start cei mai buni jucători de tenis din lume pe tradiţionala zgură pariziană. Anul acesta România va fi reprezentată de Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Patricia Ţig şi Ana Bogdan. Nu vor lipsi din competiţie campionii de anul trecut, Novak Djokovic şi Garbine Muguruza, dar şi numele mari ale tenisului mondial actual, precum Muguruza, Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Sharapova, Andy Murray, Rafael Nadal, Roger Federer şi Stanislas Wawrinka. 

Poţi fi şi tu parte a istoriei care se întâmplă set după set. Din 28 mai şi până în 11 iunie, poţi urmări toate meciurile de la Roland Garros oriunde şi oricând, pe orice ecran – TV, PC, laptop, smartphone sau tabletă, cu Eurosport Player şi serviciul Internet TV de la Telekom Romania. 

Ia-ţi acum serviciul de televiziune Internet TV, de la 5 euro / lună (TVA inclus), într-un pachet promoţional cu două sau trei servicii fixe de la Telekom sau un abonament de mobil într-un pachet de servicii integrate fix-mobil MagentaONE şi beneficiezi de acces gratuit în platforma Eurosport Player timp de 12 luni. 

Pentru acces în platforma Eurosport Player, ai de urmat doi paşi simpli: 

1.     Completezi formularul de la Telekom cu nume, telefon, email, cod de abonat şi vei primi pe adresa de e-mail menţionată codul care îţi va oferi acces pe platforma www.eurosportplayer.ro;

2.     Accesezi www.eurosportplayer.ro de pe PC/Mac şi îţi creezi un cont nou cu codul primit de la Telekom. 

Apoi te aşezi comod şi urmăreşti tot spectacolul de la Roland Garros: simplu masculin şi feminin, dublu masculin şi feminin, dublu mixt şi juniori. În plus faţă de transmisiunile disponibile pe canalele Eurosport, platforma Eurosport Player oferă acces la conţinut extins din cadrul turneului, cu până la 15 feed-uri suplimentare din cadrul competiţiei, ca să îţi poţi alege meciul preferat. 

De asemenea, Eurosport Player oferă statistici în timp real, alerte în direct şi reluări, dar şi unghiuri diferite ale camerei pentru o experienţă inegalabilă. 

Telekom Romania declară HAI#TENISLIBERARE!

citeste totul despre: