Luka Modric, pe final de aventură la Real Madrid. Destinația-surpriză a croatului

0
Publicat:

După 11 ani ani fantastici în tricoul Realului Madrid, veteranul Luka Modric se gândeşte să plece de la formația cu care a scris istorie în fotbalul mondial în următoarea perioadă de transferuri.

Luka Modric ar încerca o nouă aventură. Foto EPA EFE
Luka Modric ar încerca o nouă aventură. Foto EPA EFE

O posibilă destinație a croatului ar fi Inter Miami, unde a fost cerut cu insistență chiar de Lionel Messi, fostul său rival din LaLiga. ”Messi însuşi s-a interesat de această posibilitate. În Croaţia, acum câteva zile, Modric s-a întâlnit cu David Beckham (n.r. - patronul formației americane) şi au luat masa împreună”, a anunţat pentru as.com Predrag Mijatovic, fostul mare fotbalist al Iugoslaviei, dar şi al celor de la Real Madrid.

Luka Modric are mai multe oferte din fotbalul nord-american, dar şi zona Golfului, însă posibilitatea  de a juca la Inter Miami pare cea mai interesantă pentru el. Legendarul fotbalist a lăsat să se înțeleagă că aventura sa la Real Madrid e pe sfârșite într-un interviu acordat presei din țara natală.

Palmares fabulos al croatului

”Nimeni nu este fericit când nu joacă. După întreaga mea carieră, acest sentiment este deosebit de ciudat pentru mine, însă antrenorul are motivele sale să decidă aşa. Madridul a vrut să mai rămân. Şi eu mi-am dorit acest lucru, dar singura condiţie a fost să fiu tratat precum un jucător competitiv, nu să fiu ţinut în echipă pe baza meritelor din trecut.

Mi-au spus că nu se va schimba nimic în statutul meu şi am acceptat să semnez. Vom vedea cum evoluează lucrurile. Dacă pe viitor se va dovedi că nu mai sunt important, atunci mă voi gândi ce voi face”, a declarat recent Luka Modric într-un interviu acordat în Croaţia.

Mijlocașul a fost cumpărat de Real Madrid în urmă cu 11 ani, de la Tottenham, în schimbul a 35 de milioane de euro. În această perioadă și-a pus în vitrină un palmares fabulos: 5 Ligi ale Campionilor, 3 campionate, două Cupe și 4 Supercupe ale Spaniei, 4 Supercupe ale Europei, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, dar și un Balon de Aur cu care a spart supremația celor doi mari rivali, Messi și Ronaldo.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite