Averea ucigaşului lui Marian, confiscată?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul va cere ca toţi banii lui Rafael Şandor să fie daţi familiei Cozma. Avocatul Laszlo Helmenczy, vicepreşe­dintele Federaţiei Maghiare de Fotbal, este cel care îl reprezintă pe Petre Cozma în procesul în cazul uciderii lui Marian Cozma.

Laszlo Helmenczy ne-a declarat, în exclusivitate, că are de gând să ceară, într-un proces civil, daune morale serioase din partea celui care l-a ucis pe Marian Cozma. Mai precis, Helmenczy va cere confiscarea averii principalului suspect, Rafael Şandor, care a fost găsit de poliţie ca fiind cel care a înfipt cuţitul în inima handbalistului.

„Domnul Petre Cozma

şi-a pierdut unicul băiat. Cumva trebuie să fie despăgubit. Marian a fost un handbalist internaţional. Juca pentru o echipă din afara ţării sale. El îşi întreţinea practic familia din banii câştigaţi. O spun în premieră, voi cere confiscarea averii suspecţilor şi apoi aceasta să se dea ca despăgubire familiei lui Cozma. Vreau să le iau tot ce au", ne-a declarat Laszlo Helmenczy. Acesta estimează că averea lui Rafael Şandor se ridică la câteva zeci de milioane de euro.

„Şandor merită pedeapsa maximă: 20 de ani"

Avocatul din Budapesta a fost cel care a înlesnit meciul amical de fotbal dintre Ungaria şi România, din toamna anului trecut. Laszlo Helmenczy va cere instanţei ca cel care l-a omorât pe Marian Cozma să primească pedeaspa maximă. "Pedeapsa trebuie să fie cât mai mare. Nu avea niciun motiv să-l omoare. Au ieşit după el afară să-l înjunghie. În Ungaria, omorul deosebit de grav poate ajunge la 20 de ani", ne-a mai spus Helmenczi.

Avocatul Helmenczy (stânga)  încearcă să obţină o condamnare de 20 de ani pentru Şandor

Avocatul Helmenczy (stânga)  încearcă să obţină o condamnare de 20 de ani pentru Şandor

Banii nu aduc fericirea

Petre Cozma a aflat cu surprindere despre dorinţa avocatului. Acesta susţine că nu a ştiut de acest plan şi nici nu s-a gândit ce va face dacă va fi despăgubit cu banii din averea criminalului fiului său. „Nu înseamnă nimic banii acelor oameni. Fericire cu siguranţă nu îmi vor aduce, asta e sigur. Nu m-am gândit ce voi face cu ei. E posbil ca acei bani să aducă mai multă bucurie unor copilaşi, mie nu", ne-a declarat Petre Cozma.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite