Claudia Pătrășcanu, despre relația cu foștii socri, Rodica și Niculae Bădălau: „Eu sunt cea care le-a dăruit doi nepoți” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artista Claudia Pătrășcanu, în vârstă de 45 de ani, a făcut noi declarații despre mariajul cu Gabi Bădălău, dar și despre relația cu foștii socrii, Rodica și Niculae Bădălău.

Claudia Pătrășcanu
Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu foștii socrii. Foto: Arhivă

Invitată în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că părinții fostului ei soț s-au băgat în mariajul ei cu fiul lor, Gabi Bădălău.

Eu consider că nu m-am măritat doar cu Gabi, eu m-am măritat cu toată familia! Cu toată familia… Cel mai rău e, frate, să se bage părinții… cel mai rău este!”, a declarat ea în podcastul lui Cătălin Măruță, care a întrebat: „Dar așa de mult s-au băgat părinții la el?”.  

Da! Da! Foarte mult! Foarte mult și nu am înțeles de ce. De ce? Că nu l-au ajutat… deși, practic, știi că poți să ruinezi viitorul unui copil, fără să îți dai seama. Poate tu nu o faci cu intenție rea, știi? Dar poți să faci o greșeală. De multe ori, părinții devin toxici pentru copii”, a răspuns artista. 

Amintim faptul că solista și fiul fostului ministru PSD și-au unit destinele în anul 2015, la peste un an de la venirea pe lume a primului lor copil. Cei doi au locuit în Bolintin - Vale cu părinții lui Gabi Bădălău. După mai bine de doi ani în care au făcut nenumărate drumuri la tribunal, cei doi au divorțat și au custodie comună.

„Înjurau ca la ușa cortului”

Solista a dezvăluit la începutului anului că fosta soacră, Rodica Bădălău, a vorbit urât de față cu cei mici. Ba mai mult, ar fi avut și câteva cuvinte și la adresa bunicii materne. 

  „Nu am să accept niciodată ca acești doi copii să asculte înjurături de la bunică, să vină și să plângă cel mic cum bunica a făcut-o pe mămăița, care m-a ajutat în creșterea lor. Au fost câteva înregistrări, cu dumneaei, cât și cu toți care înjurau ca la ușa cortului. Eu nu sunt genul, nu mă interesează. Îți place să vorbești așa, îți ofer exact ce meriți. Eu sunt cea care le-a dăruit doi nepoți, nu mai avem treabă, dar să-i ascultați pe acești copii. Orice s-ar întâmpla în viață și oricâte ar spune de rău despre mine, eu vreau să vadă copiii”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars. 

De asemenea, artista a ținut să precizeze că nu i-a oprit niciodată pe cei să meargă în vizită la bunici.

Nu le-am interzis niciodată, le-am spus să meargă și văd cât de rău se vorbește despre mine. Nu o să fie bine, nu pentru mine. Nicholas a venit zilele trecute și a început să plângă când a văzut-o pe mama.  

Ne-a spus cum a fost jignită mama de către cealaltă bunică, asta doare. Eu am fost jignită de față cu copiii, acum două săptămâni, într-un hal în care nu m-a mai jignit nimeni. Eu am un tată mort de la 15 ani, eu încă trăiesc prin el”, a mai mărturisit ea.

Cine este Niculae Bădălău 

Niculae Bădălău a fost ministru PSD și ex-vicepreşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul Curţii de Conturi

Pe 28 noiembrie 2022, Curtea de Apel București a decis arestarea pentru 30 de zile a lui Niculae Bădălău. Fostul ministru al Economiei a fost reținut, inițial, de DNA pentru comiterea infracțiunilor de dare de mită și trafic de influență, după care instanța a admis propunerea arestării preventive.  

DNA arăta la acea vreme că fostul senator PSD „i-ar fi pretins unui primar de comună” să atribuie un contract unei societăți administrate de o rudă a acestuia „lăsând să se creadă că are influenţă asupra unei persoane din conducerea Companiei Naţionale de Investiţii”

De asemenea, Bădălău „i-ar fi promis primarului remiterea unui procent de 7% din valoarea contractului” plus „un viitor contract a cărui atribuire urmarea să o obţină pentru aceeaşi firmă”. DNA arăta că Niculae Bădălău i-ar promis primarului suma totală de 170.000 de euro. 

Bădălău a scăpat de arest în luna martie a acestui an, însă a fost plasat sub control judiciar. 

În prezent, fiul lui Niculae Bădălău este într-o relație cu Bianca Drăgușanu. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite