Vedete și influenceri au pregătit, alături de copiii lor, turtă dulce la Atelierul de Crăciun Disney+

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un decor inspirat de producțiile de pe serviciul de streaming Disney+ și învăluiți în atmosfera magică a Sărbătorilor de iarnă, vedete, influenceri și cei mici au luat parte la un Atelier de turtă dulce și au marcat startul sezonului festiv.

Ana Pîrvulescu Gheorghe, alături de cei mici
Ana Pîrvulescu Gheorghe, alături de cei mici

Amalia Enache, Șerban Copoț, Silviu Țolu, Alina Tanasă, Roxana Blagu, Irina Mohora și Eli Roman, însoțiți de copiii lor au preparat și au decorat, ca niște adevărați artizani, turta dulce. Îmbinând imaginația cu pasiunea, cei mici și cei mari s-au întrecut în creativitate și au savurat aromele și formele de Crăciun. Evenimentul organizat de Disney+ face pare din campania de Sărbători, Vizionări fericite, marcând startul zilelor petrecute în compania celor dragi și urmărind cele mai bune filme și seriale.

Totodată, cei prezenți la eveniment au putut descoperi o parte din poveștile filmelor de pe Disney+, care au prins viață prin decorurile inspirate de producțiile speciale de Crăciun: Singur Acasă, Regatul de Gheață sau Gardienii Galaxiei Special de Sărbători.

Șerban Copoț și familia sa
Șerban Copoț și familia sa

Așadar, îmbinând pasiunea pentru filme și punându-și în practică abilitățile creative la Atelierul Disney+ de Turtă Dulce, vedetele și influencerii s-au bucurat de spiritul Crăciunului și au împărtășit comunităților experiența cu aromă de Sărbătoare. La eveniment au mai luat parte și Emil Rengle, Dana Săvuică, Andra Gogan, Ruxandra Luca și mulți alții.

Ambient jpg

Abonații Disney+ se pot bucura de filmele și serialele tematice incluse în colecția „Crăciun fericit” și pot descoperi premierele lunii decembrie pentru întreaga familie: Jurnalul unui Puști – Arest la domiciliu de Crăciun, filmul Cei nouă obraznici (din 22 decembrie), Cine este familia lui Moș Crăciun, Sezonul 2 (din 13 decembrie), Indiana Jones și Cadranul Destinului (din 15 decembrie), Percy Jackson și Olimpienii (din 20 decembrie) și multe altele.

Datorită funcției de control parental, Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite