VIDEO Câinele surd care dansează blues face senzaţie pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îl cheamă Winston, are doi ani şi este complet surd. Nu, nu vorbim despre cazul vreunui copil care are nevoie de ajutor, ci despre un Bulldog englez care  adoră să „danseze blues“.

Stăpânul lui Winston a descoperit acest lucru şi a decis, împreună cu un prieten, să îl filmeze în timpul „actului artistic“. Nu s-a gândit nicio secundă că atunci când va posta videoclipul pe YouTube acesta se va transforma într-un viral.

„E surd şi în ciuda faptului că are o coadă scurtă adoră să dea din ea“, scrie în descrierea video-ului. Răspunsurile şi aprecierile nu au întârziat să apară: „Este un superstar“, „Mi-a făcut ziua mai frumoasă“, „Este un animal extraordinar“, scriu utilizatorii pe YouTube.

Gurile rele au susţinut că animalul doar se scarpină de covor şi nu reacţionează la muzică, dar stăpânul lui Winston îi asigură că în afară de surzenie câinele nu mai suferă de nimic. „Are analizele la zi, a fost văzut de mai multe ori de veterinar, a fost deparazitat, nu-l deranjează zgarda şi nici nu este un animal stresat. Este doar un lucru pe care îl face natural“, clarifică acesta printr-un comentariu.

Alţii susţin că animalul simte vibraţiile chitarei şi pur şi simplu reacţionează la ele.

Indiferent de motivul care se ascunde în spatele comportamentului, Winston a ajuns vedetă. Conform statisticilor YouTube, acesta a avut 20.000 de vizualizări în 24 de ore, scrie „The Independent“.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite