FOTO VIDEO Bărbatul care o face pe mortul ca să-şi câştige traiul de zi cu zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chuck Lamb este plătit ca să fie mortul perfect acolo unde este nevoie de un trup neînsufleţit. Câştigă până la 1500 de dolari pe zi din această îndeletnicire bizară, născută din pasiunea pentru popularul serial american Law&Order (Lege şi Ordine).

Admiraţia nutrită pentru serialul poliţist „Lege şi Ordine“ l-a adus pe Chuck Lamb, în vârstă de 56 de ani, în situaţia de a juca rolul mortului în diverse emisiuni de televiziune şi filme. Totul a început în ziua în care s-a gândit ce şanse are să joace în serialul său preferat de televiziune şi a realizat că posibilul său rol ar trebui să nu presupună cine ştie ce talent actoricesc. 

Chuck i-a cerut ajutorul soţiei, Tonya, iar în 2005 şi-a lansat un site personal, deadbodyguy.com, unde a început să publice diverse fotografii şi filmuleţe în care era prezentat mort în cele mai bizare împrejurări: electrocutat, strivit sau călcat de o maşină.

„Totul a început ca o glumă, mai ales că în vest, acolo unde locuiam, nu prea existau şanse să te invite cineva să joci în filme. M-am gândit doar că ar fi interesant să apar la TV, dar cum aş fi reuşit acest lucru ca un simplu anonim? Aşa am realizat că nu am nevoie de un talent special ca să o faci pe mortul. (…) Tonya este creierul care instrumentează toate scenariile, eu sunt doar bucata de carne care zace într-o baltă de sânge“, a povestit amuzat Chuck pentru today.com.

image

Filmuleţele postate pe site-ul deadbodyguy.com au devenit virale şi au strâns în decursul timpului peste 50 de milioane de vizualizări. Chuck a reuşit să apară în show-uri de televizune precum „The Late Show with David Letterman“, iar impresario au început să-l contacteze pentru diverse joburi în diverse seriale TV, în rolul mortului. Are deja 25 de personaje în palmares, inclusiv unul într-un film horror filmat la Hollywood, intitulat „Vacancy“.

image

În ciuda succesului de care se bucură, Chuck încă nu şi-a împlinit visul de a o face pe mortul şi într-un episod din „Lege şi Ordine“. Explicaţia oferită de David Waldron, omul care se ocupă de distribuţia actorilor pentru amintitul serial, l-a uimit până şi pe Chuck. Toată lumea vrea să fie mortul din serial. Iar eu le spun că nu ştiu în ce se bagă atunci când vor să fie un trup neînsufleţit. Cine lucrează cu mine ştie că nu este o treabă simplă“, a explicat acesta. 

image

Totuşi, Chuck ştie ce înseamnă muncă grea ţinând cont că a filmat şi şapte ore pentru o scenă de doar 7 secunde.

De dragul artei a stat nemişcat zece minute într-un loc unde se întâmplase să fie şi un muşuroi de furnici, dar nu a spus nimic chiar dacă insectele îl pişcau de îi venea să plângă. „Sufăr cu adevărat pentru arta mea“, s-a văitat bărbatul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite