Familia „Limbă-lată”. Un bărbat şi fiica lui deţin recordul pentru cea mai lată limbă din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Byron şi fiica lui, Emily, sunt acum înscrişi în Cartea Recordurilor/FOTO Mirror.co.uk
Byron şi fiica lui, Emily, sunt acum înscrişi în Cartea Recordurilor/FOTO Mirror.co.uk

Un bărbat din New York şi fiica lui au intrat în Cartea Recordurilor datorită unei performanţe inedite: au limba foarte lată.

Byron Schlenker, de 47 de ani, poreclit Naşul, are limba lată de 8,6 cm. El şi-a dat seamă că are un organ deosebit când a dat peste fotografia celui care deţinea în trecut recordul pentru cea mai lată limbă din lume: un australian care avea limba lată de numai 7,9 cm.

După ce şi-a măsurat singur limba, Byron a anunţat organizaţia care se ocupă de omologarea recordurilor şi a primit titlul oficial, fiind înscris acum în Cartea Recordurilor.

Şi fiica lui, Emily, în vârstă de 14 ani, a moştenit această bizară caracteristică. Limba ei are deja 7,3 cm lăţime, scrie Daily Mirror. Chiar dacă la început nu a vrut să devină o celebritate datorită acestei ciudăţenii, Emily se bucură acum să fie şi ea înscrisă în Cartea Recordurilor. Emily mai are două surori, care au limba de dimensiuni normale.

Soţia lui Byron spune că familia ei este acum faimoasă în micul orăşel Syracuse, unde locuiesc. Iar oamenii au început să facă tot felul de glume deocheată despre limba bărbatului şi viaţa lor amoroasă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite