Vulcanul „Reghe“: enervat de acuzele la adresa sa, antrenorul Stelei a izbucnit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a fost un car de nervi, după ce echipa sa a câştigat meciul cu Universitatea Cluj şi s-a distanţat în fruntea clasamentului.

Steaua a luat şase puncte din şase în primele două meciuri oficiale din 2014 şi a trecut pe primul loc în Liga I, la trei puncte de Astra şi la cinci de Petrolul. 

Cu toate acestea, Steaua e un lider din ce în ce mai contestat. „U“ Cluj, unde patron e Florian Walter, bun prieten cu Gigi Becali, nu s-a umplut de penibil în Ghencea, dar n-a existat pe teren după pauză. Iar prestaţia Chiajnei l-a îndemnat şi pe primarul Mircea Minea să-şi suspecteze jucătorii şi antrenorii de „predare“. În faţa acestor acuze, nervii lui Laurenţiu Reghecampf au cedat.

„N-am nevoie de comisioane“

Imediat după terminarea jocului cu „U“ Cluj, câştigat cu 2-0, antrenorul roş-albaştrilor s-a lansat într-un atac dur la adresa rivalilor. „Adversarii m-au surprins cu declaraţiile de dinaintea meciului şi după meci. Înainte de meci nu există niciun fel de respect, toţi sunt încrezători, dar după meci am observat că nu mai au acelaşi curaj. De câte ori am spus câte ceva, mi s-a replicat că sunt arogant. Dar vă spun doar adevărul: între Steaua şi celelalte echipe e o diferenţă foarte mare! Noi am schimbat foarte mult în fotbalul românesc prin ce am făcut în ultimul an şi jumătate. Începând cu mentalitatea, modul de pregătire şi cum abordăm fiecare meci“, a declarat „Reghe“.

El a comentat şi zvonurile potrivit cărora la Steaua sunt acceptaţi doar fotbaliştii impresariaţi de soţia sa, Anamaria Prodan. „Câştig foarte mulţi bani la Steaua şi nu e nevoie să iau procente de la jucători sau să bag pe cineva în echipă datorită faptului că primesc vreun comision“, a comentat antrenorul roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite