Visul spulberat: Tecău a ratat şansa de a câştiga al doilea turneu de Grand Slam la rând. Cum a fost eliminat la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rojer -Tecău
Rojer -Tecău

Chiar dacă românul de 30 de ani şi partenerul său olandez, Jean-Julien Rojer, formau cel mai bine cotat cuplu rămas în proba de dublu, ei au cedat, total neaşteptat, în sferturi şi au părăsit competiţia doar cu o consolare financiară.

Perechea Tecău (5 ATP la dublu) - Rojer (6 ATP) a fost învinsă, marţi, de cuplul francez format din Pierre-Hugues Herbert (21 ATP) - Nicolas Mahut (23 ATP).

A fost o înfrângere neaşteptat de categorică pentru favoriţii duelului, scor 6-7, 4-6, după o oră şi 34 de minute de joc. Astfel, Tecău şi Rojer, campioni la Wimbledon, n-au putut să valorifice o şansă uriaşă pe care au avut-o, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Cei doi rămân cu un cec în valoare de 67,675 de dolari şi cu cele 360 de puncte ATP în clasamentul de dublu.

După eliminarea cuplului Tecău - Rojer, speranţele fanilor din ţară în ceea ce priveşte un triumf românesc, la dublu, la US Open sunt în Florin Mergea (12 ATP). Acesta şi partenerul său indian, Rohan Bopanna (10 ATP), urmează să joace, în sferturi, cu echipa formată din Dominic Inglot (Marea Britanie, 39 ATP) - Robert Lindstedt (Suedia, 32 ATP). Organizatorii vor anunţa, ulterior, ziua şi ora acestui duel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite