Apariţia lui Tito Vilanova i-a lăsat fără cuvinte pe fanii Barcelonei. Tratamentul împotriva cancerului a lăsat urme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tito Vilanova (dreapta), mult slăbit în urma chimioterapiei
Tito Vilanova (dreapta), mult slăbit în urma chimioterapiei

Tito Vilanova a asistat din tribune la partida dintre Barcelona şi Getafe. Deşi a mers într-o lojă privată, camerele TV l-au surprins pe Tito.

Vizibil slăbit, şi cu o căciulă trasă pe cap, Tito Vilanova a urmărit partida din Cupa Spaniei dintre Barcelona şi Getafe, scor 4-0. Tito a fost însoţit de fiul său, Adria.

Vilanova face chimioterapie după ce a fost operat de cancer la glanda parotidă. Pe 20 decembrie 2012 Tito a fost operat, iar în iulie 2013 FC Barcelona a anunţat că antrenorul nu-şi mai poate continua activitatea. Era a doua oară când tehnicianul avea probleme cu glanda parotidă, după extirparea unei tumori în 2011. 

În partidele în care Vilanova nu a putut sta pe bancă, el a fost înlocuit de Jordi Roura. În cele din urma, echipa catalană a cucerit campionatul la finalul stagiunii 2012-2013.

De când nu mai este antrenorul Barcelonei, Tito a mai urmărit din tribună partidele cu Real Madrid, Espanyol şi AC Milan. La partida cu galacticii de anul trecut, suporterii au afişat un mesaj în forma unui mozaic de culori: "Forca!". 

tito vilanova foto reuters
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite