Viitorul Constanţa a încheiat la egalitate partida împotriva Concordiei Chiajna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul Constanţa a obţinut o remiză în partida cu cei de la Concordia Chiajna (1-1), disputată marţi, pe teren propriu, în etapa a XIX-a.

Formaţia gazdă a deschis scorul încă de la debutul meciului, când Mircea Axente a înscris în minutul şase. Acelaşi fotbalist a ratat o ocazie uriaşă (19') şi constănţenii au mai avut câteva şanse de majorare a scorului. Totuşi, Chiajna a reuşit egalarea prin Wellington da Silva (29'), care a închis tabela şi fiecare grupare s-a mulţumit cu câte un punct. Oaspeţii au încheiat partida în inferioritate numerică, după eliminarea lui Tiberiu Serediuc (83').

Viitorul ocupă locul 16 în clasament, la trei puncte de prima formaţie care se salvează de la retrogradare, având un bilanţ de trei victorii, şase egaluri şi nouă înfrângeri. De cealaltă parte, ilfovenii sunt pe a zecea poziţie, cu şapte meciuri câştigate, patru remize şi şase partide pierdute.


Echipe


Viitorul Constanţa: Balauru - Bejan, Larie, Mitrea, Toşca - Benzar, Al. Lazăr, Nikolov (Dică 66'), Băluţă (Cârstocea 81') - Gavra, Axente.

Concordia Chiajna: Rîmniceanu - Dima, Melinte, Leca, Bucurică - Neagu, Ispir (Serediuc '46), N. Roşu, Bambara, Onduku (Da Costa 84') - Wellington.


Pe aceeaşi temă:

Corona Braşov a învins Ceahlăul Piatra Neamţ printr-un gol înscris din lovitură liberă

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite