VIDEO Valencia - Getafe 1-3: surpriza etapei în Spania. Gol superb Marica, victorie uriaşă pentru Contra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

După un egal şi două înfrângeri pe banca formaţiei din periferia Madridului, tehnicianul român a bifat şi prima victorie, întrerupând astfel o serie catastrofală pentru Getafe.

„Mesajul meu e clar: cine vrea să vină mâine (n.r. – vineri) la antrenament, să vină, dar cine nu vrea, să stea acasă! Le-am spus şi la vestiar: nu putem continua aşa!“. Aşa a reacţionat Cosmin Contra, după ce Getafe a pierdut, acasă, cu Villarreal (0-1), în mijlocul săptămânii trecute. Rezultatul a însemnat că Getafe a ajuns la 15 jocuri fără victorie în La Liga, perioadă în care a bifat cinci egaluri şi zece înfrângeri, ajungând pe un loc retrogradabil.

Mesajul lui Contra a fost recepţionat de elevii săi, iar duminică seară, Marica şi compania au dat lovitura în campionat. Getafe s-a impus pe terenul celor de la Valencia, scor 3-1, deşi a fost condusă din minutul 6, după ce Vargas a deschis scorul. Oaspeţii au întors scorul până la pauză, după ce Lafita (25) şi Marica (27) au punctat. 

După pauză, Getafe a rezistat eroic, ba mai mult, pe final, a mai înscris o dată, prin Pedro Leon (88). Valencia a încheiat meciul în zece oameni, după eliminarea lui Mathieu (89). La Getafe, Marica a fost titular şi integralist.

Victoria de duminică seară a fost prima pentru echipa pregătită de Contra după 121 de zile, în condiţiile în care gruparea din periferia Madridului nu mai câştigase de la 29 noiembrie. Cu cele trei puncte obţinute pe „Mestalla“, Getafe a ieşit din zona retrogradării, adunând 31 de puncte. Cu şapte meciuri înainte de terminarea campionatului, Marica şi compania ocupă poziţia a 16-a, la un punct de locul 18, primul care retrogradează. 

VEZI GOLURILE MARCATE DE LAFITA ŞI DE MARICA

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite