VIDEO Real Madrid a luat un gol ridicol, dar a fost salvată de jucătorul pe care Mourinho s-a chinuit să-l dea afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 16 puncte de liderul Barcelona, campioana spaniei dă semne că nu mai are chef de meciurile din campionat. Acest lucru s-a văzut şi sâmbătă seară, în partida cu ultima clasată Deportivo La Coruna. Totuşi, în „El Clasico“ din cupă vom vedea, cu siguranţă, un alt Real.

Jose Mourinho e şi el conştient că titlul e deja pierdut, aşa că principalele sale obiective sunt câştigarea Ligii Campionilor şi un triumf în Cupa Spaniei. Tocmai de aceea, având în vedere că, marţi (ora 22.00 / Digi Sport 1), „galacticii“ se vor deplasa la Barcelona pentru returul din semifinalele competiţiei KO, Mourinho şi-a odihnit mai mulţi titulari, sâmbătă seară.

Astfel, în deplasarea de la La Coruna, Khedira, Ozil şi Cristiano Ronaldo au început meciul pe bancă. Ulterior însă, toţi trei au fost nevoiţi să intră pe teren, din cauza modului în care s-a jucat.

A făcut toate schimbările în minutul 57!

Deportivo a deschis scorul în minutul 35, prin Riki, care a marcat la colţul portarului, arătând că, fără Casillas, Real suferă cu Diego Lopez între buturi. Mourinho a „fiert“ pe bancă, iar în minutul 57 a făcut toate cele trei schimbări pe care le avea la dispoziţie:

Khedira l-a înlocuit pe Marcelo, Ozil a intrat, iar Modrici a ieşit, în timp ce Ronaldo i-a luat locul lui Essien!

Şi, cu toate acestea, egalarea a venit printr-un gol marcat de Kaka (73), brazilianul pe care Mourinho a tot încercat să-l gonească de la echipă. Deportivo a cedat pe final, în minutul 88, atunci când Higuain a înscris din doi metri, din pasa lui Ronaldo.

Real Madrid rămâne pe locul 3 cu 52 de puncte, în spatele celor de la Atletico Madrid, 53 de puncte, şi Barcelona, 68 de puncte.

VEZI GOLURILE MECIULUI DEPORTIVO LA CORUNA - REAL MADRID

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite