VIDEO Răzvan Lucescu, în pragul disperării în Qatar: a ratat şansa de a cuceri un nou trofeu, după două gafe demne de Stan şi Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu are nevoie de răbdare la arabi
Răzvan Lucescu are nevoie de răbdare la arabi

E profitabil, din punct de vedere financiar, să fii antrenor în zona Golfului Persic, dar şi dăunător pentru nervii tăi. De asta s-a convins şi Lucescu jr.

Fostul selecţioner va avea nevoie de o lungă perioadă de relaxare, după sezonul petrecut, în Doha, la El-Jaish, formaţie cu care a încheiat campionatul pe locul 3 şi a cucerit şi Cupa Stelelor Qatar-ului.

Românul avea şansa de a disputa o nouă finală, însă a fost „lucrat“ de jucătorii săi.

Ce s-a întâmplat?

În semifinalele Cupei Prinţului, El-Jaish a deschis scorul repede, în minutul 2 al confruntării cu Lekhwiya. Apoi, elevii lui Lucescu jr au început să joace cu nervii antrenorului. 

Cum? Portarul Evanildo, un „abonat“ al gafelor incredibile, a încasat un gol de la jumătatea terenului, după un şut expediat pe centrul porţii (8). Cu două minute înainte de final, un fundaş i-a făcut „cadou“ balonul adversarului, iar acesta s-a „distrat“ cu apărarea lui El-Jaish, care a înscasat şi golul doi (88).

VEZI AICI GOLURILE MECIULUI LEKHWIYA – EL-JAISH

Înfrângerea, scor 1-2, a eliminat El-Jaish din Cupa Prinţului, iar formaţia din Doha mai are de jucat într-o singură competiţie în acest sezon, Liga Campionilor Asiei, acolo unde a obţinut deja calificarea în următoarea fază.

Revenind la portarul lui Răzvan Lucescu, acesta a mai avut o gafă demnă de Stan şi Bran, în acest sezon, atunci când a ajuns pe CNN cu această degajare:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite