VIDEO Parma-AC Milan 4-5. Meci nebun în Serie A, presărat cu eliminări, un autogol caraghios şi un gol cu călcâiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parma şi Milan au fost protagonistele unui meci superb disputat pe Ennio Tardini în etapa a 3-a din Serie A şi încheiat cu victoria la limită a echipei lui Filippo Inzaghi.

Oaspeţii au deschis scorul prin Bonaventura (25), dar vulpiul Cassano a egalat la scurt timp. Oaspeţii a trecut din nou în avantaj după golul marcat de Honda (37) şi au mai punctat apoi o dată prin Menez, care a transformat un penalty.

În repriza secundă, Parma s-a apropiat la un gol prin Felipe (51). Milan a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Bonera, dar a reuşit să ducă scorul la 4-2 prin De Jong (68). Lucarelli a făcut 4-3 în minutul 73, cu o lovitură de cap, după care gazdele au rămas şi ele în zece, Felipe fiind şi el eliminat. 

AC Milan a refăcut rapid diferenţa de două goluri tot prin Menez, care a înscris superb, cu călcâiul, dar cea mai interesantă fază a partidei s-a petrecut în minutele de final, atunci când De Sciglio a trimis mingea în proprie poartă, e drept, cu "ajutorul" portarului Diego Lopez, care a acuzat o accidentare. A fost un autogol asemănător cu cel înscris de Bănel Nicoliţă în meciul pe care Steaua l-a jucat cu Real Madrid în grupele Ligii Campionilor. 

Scor final pe Ennio Tardini, 5-4 pentru Milan, care are punctaj maxim după două etape şi se anunţă o pretendentă serioasă la câştigarea titlului în Serie A.

VIDEO Parma - Milan 4-5

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite