VIDEO Olăroiu şi un caz demn de „Dosarele X“: echipa sa a fost eliminată din Ligă, după un scenariu teribil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al-Ahli Dubai a fost lider în grupa D, până în ultima zi a meciurilor. Era neînvinsă şi cum primele două clasate ajungeau în următoarea fază, elevii lui Oli păreau că au calificarea în buzunar. Ce s-a întâmplat însă, la Doha, în partida cu Al-Sadd, a fost de necrezut.

La trei zile după ce a câştigat al treilea trofeu din acest sezon, Cupa Emiratelor, Al-Ahli s-a deplasat, la Doha, pentru un meci care ar fi trebuit să aducă încă un succes pentru gruparea din Dubai: calificarea în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor Asiei.

Elevii lui Olăroiu erau pe primul loc înaintea confruntării cu Al-Sadd şi înregistraseră o victorie şi patru remize în precedentele cinci jocuri. De partea cealaltă, Al-Sadd era pe ultimul loc în grupă şi pierduse ultimele două meciuri cu 0-4 şi 0-5! Ca să obţină calificarea, Al-Ahli avea nevoie de o remiză, în timp ce Al-Sadd era condamnată să câştige.

Totul părea că merge perfect pentru echipa lui Oli, după ce Grafite a deschis scorul, în minutul 15. Gazdele au egalat însă, în minutul 34, printr-un gol, care a fost precedat de o comedie a erorilor. Această fază parcă a anunţat coşmarul care urma să vină pentru Olăroiu. Scorul a rămas 1-1 până în minutul 79, atunci când Rodrigo Tabata a făcut 2-1 pentru Al-Sadd, printr-o execuţie care cu greu i-ar mai ieşi, chiar şi la un antrenament.

Până la final, nu s-a mai înscris, iar datorită acestei victorii, Al-Sadd, o formaţie care a pierdut două din cele şase meciuri şi care a încheiat grupa cu golaveraj -6, a ajuns în următoarea fază a competiţiei, în timp ce Al-Ahli s-a clasat pe trei şi a părăsit Liga Campionilor Asiei.

A fost prima contraperformanţă din acest sezon pentru Olăroiu. El îşi poate lua revanşa, luna viitoare, câştigând Cupa Preşedintelui, după ce a cucerit deja Supercupa Emiratelor, Cupa Emiratelor, dar şi titlul în actuala stagiune.

VEZI GOLURILE MECIULUI AL-SADD - AL-AHLI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite