VIDEO FC Vaslui-FC Braşov 1-0. Arbitrul Ovidiu Haţegan a greşit flagrant, refuzând două penalty-uri oaspeţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasluiul a învins cu 1-0 pe FC Braşov în etapa a 25-a din Liga 1, dar victoria moldovenilor a fost umbrită de două greşeli grave comise de centralul Ovidiu Haţegan, care le-a refuzat două lovituri de pedeapsă braşovenilor.

Confruntarea dintre FC Vaslui şi FC Braşov a fost foarte intensă, ambele echipe luptând din primul până în ultimul minut pentru fiecare minge şi oferindu-le puţinilor spectatori din tribune un spectacol mai mult decât agreabil.

Din nefericire, la fel ca la partida Petrolul-Dinamo, meciul a fost decis de două greşeli flagrante ale arbitrului Ovidiu Haţegan, care le-a refuzat două penalty-uri clare braşovenilor în prima repriză. Mai întâi, în minutul 7, oaspeţii au cerut lovitură de pedeapsă pentru un henţ făcut în careu de un fundaş vasluian, dar centralul a lăsat eronat jocul să continue. Cea de-a două fază litigioasă s-a petrecut în minutul 11, când Buga a fost faultat evident în careu de Ortiz, dar Haţegan a trecut din nou cu vederea.

După aceste faze, oaspeţii s-au tăiat, iar la timona jocului a trecut Vasluiul. Temwanjera şi Ionescu au fost cei mai periculoşi jucători ai gazdelor, ratând mari ocazii de a înscrie. Golul a venit, însă, de la Ortiz, în minutul 61, care a trimis cu capul, din 4 metri, în poarta lui Iacob. 

Până la final, tot vasluienii au fost cei care au irosit şi alte ocazii, dar impreciza atacanţilor gazdelor a făcut ca scorul să rămână 1-0. Echipa Ciobotariu a avut chiar şi o bară, după ce Străuţ a şutat greşit în stâlpul propriei porţi, în urma unei centrări a lui Temwanjera.

VIDEO Vaslui-Braşov

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite