VIDEO Barcelona a făcut show cu Elche, 6-0 în deplasare. Messi şi Neymar, cu câte o "dublă", au fost sclipitori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barcelona a avut un meci de antrenament cu Elche, în etapa a 20-a din Primera Division. Catalanii s-au impus cu 6-0 pe terenul lui Elche, Messi şi Neymar reuşind fiecare câte o "dublă".

Barcelona a întâlnit a treia oară pe Elche în 2015, după cele două dueluri din Cupa Regelui Spaniei. La fel ca în precedentele jocuri, trupa lui Luis Enrique s-a distrat cu modesta adeversară, căreia i-a umplut poarta de goluri. Dacă în jocurile din Cupă, Barcelona a câştigat cu 4-0, respectiv 5-0, acum catalanii au marcat un gol în plus, 6-0, aceasta fiind cea mai clară victorie a oaspeţilor din noul an.

Balul a fost deschis de Pique în minutul 35. Messi a înscris din penalty, în minutul 55, pentru 2-0, după care a ieşit la rampă Neymar. Brazilianul din ofensiva Barcei a marcat de două ori (69 şi 71), Messi fiind coautor la reuşitele colegului său. Acelaşi Messi a mai punctat o dată în minutul 88 pentru 5-0, iar Pedro, 90+3, a închis tabela pentru 6-0, un rezultat umilitor pentru Elche, chiar dacă a jucat cu o formaţie de talia Barcelonei.

Deşi au câştigat la acest scor neverosimil, catalanii rămân pe locul al doilea al clasamentului din Primera Division, cu 47 de puncte, în spatele lui Real Madrid, care are un punct mai mult şi un joc mai puţin disputat.

VIDEO Elche-Barcelona 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite