Veste mare pentru Simona Halep: e la un pas de a fi numărul unu mondial şi la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep are şanse mari să îşi menţină coroana de lider mondial cel puţin până la încheierea Grand Slamului de la Melbourne - Australian Open.

Garbine Muguruza, jucătoarea spaniolă aflată chiar în urma Simonei Halep, s-a retras în turul al doilea de la Brisbane în timpul confruntării cu Aleksandra Krunici.

Muuruza, care anul trecut a jucat semifinale la Brisbane, va pierde 130 de puncte şi nu mai are cum să o ajungă pe Simona Halep până la Australian Open.

Singura care ar mai putea să o depăşească este Caroline Wozniacki, însă Simona Halep îşi poate aisgura locul unu mondial la startul confruntării de la Melbourne dacă trece miercuri de Ying-Ying Duan (91 WTA), în sferturile de finală ale turneului de la Shenzen. 

Victorie pentru SImona Halep şi Irina Begu la Shenzen

Garbiñe #Muguruza se tuvo que retirar en su primer partido de la temporada por un calambre con la serbia Aleksandra Krunic por 7-5 6-7 1-2. Estaba sacado para partido y termino perdiendo el segundo set y en el tercero dijo basta.pic.twitter.com/uYQWjtWYLb — Julian Monedero (@MonederoJulian) 2 ianuarie 2018
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite