Venirea lui Dinu Gheorghe la Rapid, în impas: „Nu a semnat contractul!“ / Arena din Giuleşti intră în modernizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Deşi s-a vehiculat intens în ultimele săptămâni că Dinu Gheorghe va fi numit preşedinte la Rapid, situaţia pare se se fi schimbat cu 180 de grade. "Vamă" nu a mai fost văzut trecând pe la sediul clubului, semn că negocierile cu patronul Valerii Moraru au intrat în impas, susţine antrenorul Marian Rada.

Rapid traversează o perioadă neagră în Liga 1, mergând din înfrângere în înfrângere. Momentan, echipa se află pe penultimul loc în clasament, iar şansele de a evita retrogradarea sunt foarte mici. Pe lângă rezultatele dezastruoase din campionat, Rapidul are şi grave probleme financiare. Jucătorii sunt neplătiţi de câteva luni bune, iar haosul domneşte în Giuleşti.

Dinu Gheorghe a fost considerat de mulţi soluţia salvatoare pentru Rapid, iar iminenta sa venire în Grant părea că va rezolva problemele giuleştenilor. Însă, după mai multe runde de negocieri, "Vamă" nu a ajuns încă la un acord cu patronul Valerii Moraru, iar numirea sa ca preşedinte nu mai e atât de sigură. 

"Din câte ştiu eu, Dinu Gheorghe nu a semnat contractul. Chiar nu l-am mai văzut pe aici (n.r. la baza de Pro Rapid) de vreo două-trei zile. Înainte venea zilnic aici, acum pesemne că sunt probleme. Nu s-au finalizat negocierile dintre el şi patron. Problema banilor încă nu s-a reglementat. Sunt promisiuni, am înţeles că sunt bani în cont, dar nu ştiu din ce cauză nu se poate umbla la ei", a spus antrenorul Marian Rada într-o conferinţă de presă.

Stadionul din Grant va fi modernizat

Anul viitor arena pe care joacă Rapidul va intra într-un amplu proces de modernizare şi reabilitare, întrucât acest stadion este consemnat în proiectul cu care România a obţinut dreptul de a organiza meciuri de la Euro 2020. Astfel, arena din Grant avea avea 20.000 de locuri, gazonul va fi schimbat, vestiarele modernizate pentru a se asigura cele mai bune condiţii de antrenament pentru echipele naţionale care vor veni la Bucureşti cu prilejul Campionatului European din 2020. 

"De la anul, stadionul, cât şi sălile de sport ale Rapidului vor fi modernizate pentru Euro 2020", a confirmat preşedintele CS Rapid, Vali Ionescu Caciureac, pentru evz.ro. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite