Ungurii, prea duri pentru Craiova: Echipa lui Papură s-a împiedicat la primul meci mai dificil din acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Papură
Corneliu Papură

Corneliu Papură e deja extrem de contestat de fanii Universităţii care, în ciuda celor patru victorii în primele patru partide oficiale, au acuzat jocul slab al echipei. În turul II preliminar al Ligii Europa, s-a confirmat că, într-adevăr, oltenii mai au de lucru.

Craiova a cam „tremurat“ pentru a trece de modesta Sabail, aşa că, oarecum firesc, Fortes şi colegii săi s-au împiedicat, când au dat de Honved, o echipă superioară celei din Azerbaidjan.

La Gyor, formaţia care a încheiat pe locul 4 în ediţia precedentă a campionatului din Ungaria, ajungând apoi în Liga Europa din postura de finalista cupei, a ţinut Craiova în şah, scor 0-0. A fost un meci echilibrat, extrem de dur, în care doar în prima repriză s-au acordat opt minute de prelungiri din cauza accidentărilor, dar şi patru cartonaşe galbene.

Returul dintre Craiova şi Honved va fi pe „Ion Oblemenco“ la 1 august, de la ora 19.15. Învingătoarea acestei „duble“ va întâlni AEK Atena (Grecia) în turul III preliminar al Ligii Europa la 8 şi 15 august. În caz de calificare, Craiova va juca primul meci acasă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite