VIDEO CFR, pas mare spre calificare: Victorie cu scorul perfect cu Maccabi Tel Aviv. Omrani, încă o reuşită decisivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a pornit mai greu în acest sezon, cu două înfrângeri şi o remiză în primele trei partide oficiale, însă de când a obţinut primul succes e de neoprit.

CFR Cluj s-a descătuşat de când a jucat returul cu Astana în turul I preliminar al Ligii Campionilor. Atunci, trupa pregătită de Dan Petrescu a fost condusă din minutul 4 şi părea că se îndreaptă spre un dezastru. Un hattrick al lui Omrani a adus însă atât prima victorie din noul sezon, cât şi calificarea în următoarea fază.

Iar de atunci, CFR a început să lege partidele câştigate. După 3-1 cu Astana a urmat un 4-1 cu Academica Clinceni, în campionat, iar miercuri seară, clujenii au bifat şi al treilea succes la rând: 1-0 cu Maccabi Tel Aviv în turul II preliminar al Ligii Campionilor.

Singurul gol al meciului a fost înscris de Omrani, după un corner (22). Campioana Israelului, o trupă redutabilă care a câştigat titlul suferind o singură înfrângere, a fost „anesteziată“ complet de CFR. La israelieni s-a văzut, în mod clar, că au jucat abia al doilea meci oficial din actuala stagiune, pe când clujenii au bifat a 6-a partidă cu miză, după pregătirea de vară.

Pentru CFR Cluj urmează acum derby-ul cu Dinamo (sâmbătă, ora 21.00), după care campioana Ligii I se va deplasa în Israel pentru returul cu Maccabi Tel Aviv (marţi, ora 20.00, Digi Sport).

Învingătoarea „dublei“ CFR - Maccabi Tel Aviv va juca, aproape sigur, în turul III preliminar al Ligii Campionilor cu Celtic (Scoţia). Formaţia din Glasgow e mare favorită în confruntarea cu Nomme Kalju (Estonia).

VEZI GOLUL MARCAT DE OMRANI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite