Un fotbalist portughez care evoluează în Elveţia a fost suspendat pentru 50 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul portughez Ricardo Ferreira, care evoluează în liga a patra elveţiană la Futebol Club, a fost suspendat 50 de ani pentru că l-a insultat şi agresat pe arbitru la un meci cu formaţia SC Worb, informează Eurosport.

Ricardo Ferreira l-a lovit pe arbitru cu mingea în cap, l-a insultat şi l-a stropit cu apă, la finalul partidei în care acesta fusese doar jucător de rezervă

Fotbalistul portughez nu este la primul gest de acest fel. De la începutul carierei, Ricardo Ferreira a mai fost sancţionat din cauza comportamentului său. El a mai fost suspendat 45 de meciuri pentru insulte şi violenţe la adresa adversarilor sau arbitrilor.

„Arbitrii mă cunosc. Mă aşteptam să fiu suspendat un an sau doi. Dar 50 de ani? Fotbalul este viaţa mea”, a declarat portughezul.

Un oficial elveţian care veghează la bunul mers al competiţiei de fotbal din liga a patra, Robert Breiter, a afirmat un asemenea jucător nu mai este dorit în întrecerea sportivă. Într-o declaraţie pentru ziarul elveţian Blick a precizat şi că: „Din păcate, asemenea cazuri au loc, de obicei, o dată pe an”.

Suspendarea lui Ferreira va expira la 5 iunie 2064, când fotbalistul va avea 78 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite