La tenis, ca la fotbal: ce i-a spus Kyrgios lui Wawrinka despre iubita lui croată. Lumea sportului alb, oripilată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios

O confruntare dramatică de la Rogers Cup a fost umbrită de un moment în care Nick Kyrgios (Australia, 41 ATP) a arătat că e un sportiv de nivel înalt, însă un tip needucat.

Dacă versiunea feminină a turneului Rogers Cup e găzduită de Toronto, în schimb, băieţii joacă, în aceste zile, la Montreal.

Un turneu spectaculos până acum, acesta a avut, totuşi, parte şi de un incident care a şocat lumea sportului. Mai precis, în timpul meciului Nick Kyrgios (Australia, 41 ATP) – Stan Wawrinka (Elveţia, 5 ATP), sportivul australian s-a comportat precum un golan.

După ce a pierdut primul set la tie-break, jucătorul de 20 de ani s-a adresat adversarului său într-o încercare de a-şi descărca nervii şi de a-l destabiliza pe Wawrinka.

„Kokkinakis i-a tras-o prietenei tale. Îmi pare rău să te anunţ, amice“, a spus Kyrgios, momentul fiind surprins şi de camerele de luat de vederi!

VEZI CE A SPUS KYRGIOS

Thanasi Kokkinakis (Australia, 76 ATP) e coechipier cu Nick Kyrgios în echipa de Cupa Davis a Australiei.

„Am zis-o pur şi simplu“

Duelul Kyrgios – Wawrinka s-a încheiat cu victoria primului, deoarece elveţianul a abandonat în setul trei, când era condus cu 0-4, acuzând o accidentare.

După meci, reporterul l-a abordat pe Kyrgios şi l-a întrebat cum de şi-a permis să zică ce a zis în timpul partidei. Din păcate, sportivul australian nici n-a lăsat impresia că regretă comportamentul său sub orice critică.  

„Nu ştiu, a fost tensiunea momentului, devenise uşor agasant cu mine, aşa că nu ştiu, doar am spus-o“, a replicat Kyrgios.

VEZI REACŢIA AUSTRALIANULUI LA INTERVIUL DE DUPĂ MECI

Wawrinka, care în timpul meciului a trecut elegant peste ceea ce s-a întâmplat, a cerut sancţionarea lui Kyrgios: „Ceea ce a spus el, eu n-aş spune nici celui mai mare duşman al meu. Să te cobori la nivelul ăla e inacceptabil şi de necrezut. Nu e nevoie de asemenea comportament în afara terenului şi sper că forurile conducătoare nu vor sta nepăsătoare, fiindcă e vorba de integritatea sportului nostru“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite