Nu doar Simona Halep uimeşte la s-Hertogenbosh. O altă românca va juca finala de dublu a turneului olandez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Simona Halep a ajuns în careul de aşi la s-Hertogenbosh, Irina Begu a ajuns şi mai sus, urmând să joace finala de dublu a turneului WTA din Olanda, dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de euro.

UPDATE Pe lângă Irina Begu, şi Horia Tecău s-a calificat, alături de şi Max Mîrnîi, în finala de dublu a turneului masculin de la s’Hertogenbosch. Cei doi tenismeni au învins în semifinale, în două seturi (7-4, 7-3 în tiebreak), perechea formată din De Bakker / Huta-Galung. Tecău şi Mîrnîi vor juca în finală cu învingătorii din cealaltă semifinală: Qureshi / Rojer sau Begemann / Emmrich.

Irina Begu (locul 60 WTA la simplu), 23 de ani, s-a calificat în finala turneului WTA de la s-Hertogenbosh, alături de partenera ei, spaniola Anabel Medina Garrigues. Perechea româno-spaniolă a învins în semifinale perechea japonezo-americană formată din Shuko Aoyama/Megan Moulton-Levy în trei seturi, scor 5-7, 6-2, 10-2.

Begu şi Garrigues se vor duela în semifinale cu perechea câştigătoare dintre Lourdes Dominguez Lino/Garbine Muguruza (Spania) - Dominika Cibulkova/Arantxa Parra Santonja (Slovacia/Spania).

CITIŢI ŞI:

„Furtuna“ Halep. Românca s-a calificat în semifinalele turneului de la s-Hertogenbosh

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite