Totul despre Andreea Mitu, speranţa noastră de la Roland Garros. Amănunte tari şi neştiute din viaţa sportivei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Mitu va juca în această după-amiază în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, unde o va întâlni pe belgianca Alison van Uytvank.

Partida va începe după ora 17.00, fiind al patrulea meci de pe terenul 1. Siteul doartenis.ro, cel mai complet portal de tenis din România, a publicat în această dimineaţă amănunte impresionante din viaţa Andreea Mitu, care are şanse mari să urce în topul tensiului mondial.  

Ştie patru limbi străine. Andreea este o persoană cu mare uşurinţă în învăţarea limbilor străine. De aceea vorbeşte fluent engleza şi spaniola şi se descurcă în italiană şi franceză. De altfel, ea acum citeşte doar în limba engleză, tocmai pentru a se perfecţiona cât mai mult.

Oraşele preferate. Oraşele preferate ale Andreei sunt Parisul, New York,Londra şi Miami. Nu îi place, în schimb, în China, acolo unde s-a pricopsit cu o alergie şi unde poluarea a marcat-o pe vecie.

Vacanţa ideală: la mare, la soare. Andreea Mitu preferă vacanţele la soare. Chiar dacă îi e geru să-şi revină după vacanţe, ea spune recunoaşte că i-ar plăcea să meargă undeva unde să fie soare şi cald. Ar prefera Mexic, Thailanda sau Indonezia.

Citeşte aici toată povestea vieţii Andreei Mitu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite