Tensiuni uriaşe la Astra înaintea meciului de azi cu Viktoria Plzen. Prima pentru titlu nu s-a plătit nici acum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra Giurgiu va juca azi în Liga Europa cu cei de la Viktoria Plzen (ora 22.05, DolceSport 1), cu gândul la prima victorie din grupe, dar şi la restanţele financiare.

„Astralii” au însă cea mai slabă apărare, alături de Qarabag, dintre toate cluburile aflate în grupele Ligii Europa, încasând şapte goluri în două etape.
Situaţia giurgiuvenilor e cu atât mai gravă cu cât acesta ar putea fi ultimul joc al lui Şumudică pe banca echipei. Chiar dacă e pe picior de plecare, antrenorul a pregătit meciul ca pe unul normal: “Viktoria Plzen e o echipă care joacă într-un clasic 4-4-2, bine organizată. Trebuie ca Astra să spargă gheaţa în grupe şi să acumuleze primele puncte”.
Sitauaţia e tensionată la nivelul lotului Astrei, existând restanţe la salarii, precum şi nemulţumiri legate de prima pentru câştigarea titlului, care n-a fost nici acum plătită. “Am vorbit şi cu jucătorii, particip aproape la fiecare antrenament, stau de vorbă cu ei. Şi ei sunt nemulţumiţi, dar ăsta e fotbalul. Sunt momente în viaţa unei echipe când lucrurile efectiv nu merg, dar eu am încredere şi veţi vedea că va veni soarele şi pe strada Astrei", a precizat preşedintele Dani Coman.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite