SuperDan pleacă după Supercupă: „Nu sunt şanse să rămân la ASA”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după încheierea meciului cu Steaua, din Supercupa României, Dan Petrescu pleacă în prima ligă din China, la Jiangsu Sainty, locul 6 după 17 etape.

În conferinţa de presă ce a precedat partida de miercurii, "Bursucul" a spus: “Nu sunt şanse să rămân, indiferent de ce se întâmplă la acest meci sau mai târziu. Aş fi vrut să mai stau, dar nu se poate, s-au ivit aceste probleme din senin şi sunt nevoit să plec.  Îmi doresc acest trofeu pentru că nu l-am câştigat ca antrenor, am rămas ca să câştig Supercupa. S-au făcut multe speculaţii în legătură cu ce se întâmplă la ASA, dar n-aş vrea să avem scuze dacă nu câştigăm acest meci. Îi înţeleg pe cei care au plecat, îi felicit pe jucătorii care au rămas.”

Steaua e favorita meciului, dar diferenţa o vor face micile detalii. Îi doresc lui Rădoi mult succes, dar după acest meci Dan Petrescu, antrenor ASA E un trofeu în joc, vom da totul să îl câştigăm, iar de joi ne vom gândi şi la bani, şi la ce avem de făcut în continuare Gabi Mureşan, mijlocaş ASA
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite