Steroizii l-au ucis la 45 de ani: unul dintre cei mai mari culturişti ai lumii a murit. Ce a spus despre el fosta sa soţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rich Piana (născut la 26 septembrie 1971), un munte de muşchi şi o vedetă a reclamelor pentru suplimente sportive, a fost declarat mort, după ce a stat 17 zile în coma indusă.

Potrivit presei internaţionale, Rich Piana a folosit o cantitate atât de mare de steroizi încât, într-un final, a decedat din cauza unei supradoze. Poliţia a găsit 20 de sticle cu steroizi în apartamentul său din Florida.

Celebrul culturist a leşinat, în timp ce era tuns de prietena sa, Chanel Jansen, în baie. Piana a fost transportat imediat la spital şi, chiar dacă a fost internat mai multe zile, doctorii i-au declarat, astăzi, decesul la vârsta de 45 de ani.

Piana s-a apucat de culturim la vârsta de 11 ani şi a admis că a folosit substanţe interzise de 20 de ani pentru a-şi „umfla“ muşchii.

„Plâng în aceste momente. Rich Piana a încetat din viaţă. Nu pot să cred. Sunt atât de tristă si distrusă că n-a supravieţuit. Mulţumesc, Rich, pentru că m-ai învăţat atât de multe despre viaţă. Sper că te simţi mai bine acum, în rai şi eşti acolo sănătos, zâmbitor. Odihneşte-te în pace, soţul meu drag“, a scris fosta sa soţie, Sara Piana.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite