Steliştii nu cred în Steaua lui Gâlcă: „Sunt sceptic că vor mai ajunge în grupele Ligii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steliştii au sărbătorit titlul cu nr. 25 din istorie în această vară FOTO Răzvan Păsărică
Steliştii au sărbătorit titlul cu nr. 25 din istorie în această vară FOTO Răzvan Păsărică

Fostele glorii ale Stelei dau de înţeles că plecarea lui Reghecampf va lăsa un mare gol la Steaua în condiţiile în care Costel Gâlcă nu se ridică la nivelul predecesorului său.

După plecarea lui Reghecampf, campioana României s-a dezmembrat puţin câte puţin. Tătăruşanu, Pintilii, Pivaccari, Kapetanos şi Szukala şi-au făcut bagajele şi au părăsit echipa din Ghencea, iar la capitolul veniri campioana stă destul de slab, doar Araluskis fiind un nume greu ajuns la echipa roş-albastră în inter-sezon.

În acest context, Liţă Dumitru, fost mare jucător al Stelei, a comentat şansele Stelei în viitorul sezon european, care stă să înceapă. "Sunt sceptic că Steaua va ajunge în grupele Ligii. Pentru Gâlcă e greu, a venit direct de la juniori. Plus că Steaua a pierdut jucători importanţi şi s-au mai schimbat şi alte lucruri: nu mai e aceeaşi atmosferă, acelaşi preparator fizic. Reghecampf făcuse ceva când a ajuns la Steaua. Eu sper să se repete performanţele din sezonul trecut, dar e foarte greu", a spus Liţă Dumitru la Sport.ro.

Dincolo de aceste previziuni, Steaua îşi află luni la prânz adversara din turul II preliminar al Ligii Campionilor, fiind cap de serie la tragerea la sorţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite